«Допоможемо по-чемпіонськи!». Сьогодні завершується благодійний Аукціон від відомої тхеквондистки на підтримку ЗСУ

24.09.2022 09:55   -

Благодійний Аукціон у рамках спільного проекту «Харьковских известий» і провідних спортсменів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» від лідерки національної збірної України з тхеквондо ВТФ Ірини Ромолданової завершиться сьогодні 24 вересня о 21:00. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Титулована українська спортсменка, чотирьохразова переможниця чемпіонатів Європи, віце-чемпіонка світу, срібна призерка перших юнацьких Олімпійських Ігор, тріумфаторка літньої Універсіади, переможниця та призерка багатьох міжнародних змагань, неодноразова чемпіонка України з олімпійського тхеквондо проводить благодійний Аукціон на свої сторінці в Фейсбуці, виставив унікальний і доволі цікавий для шанувальників спорту лот!

Це фірмова чашка з перших юнацьких Олімпійських Ігор у Сінгапурі 2010 року. На цих топових змаганнях саме Ірина Ромолданова виборола дебютну нагороду для збірної України в історії юнацьких Олімпіад! Також до лоту додається шикарна іграшка-талісман з переможної для нашої спортсменки Всесвітньої літньої Універсіади в Тайбеї, рушник з логотипом цих престижних змагань і картка з автографом чемпіонки!

Стартова ціна лота була 1000 гривень, а всім бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під цим постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем Аукціону стане той, чия ставка буде останньою на момент його завершення.

Всі зібрані кошти підуть харківським волонтерам, які допомагають та закривають нагальні потреби одного з підрозділів ЗСУ. До речі, саме в цьому підрозділі нашу Батьківщину захищає та звільняє від окупантів і суддя міжнародної категорії з тхеквондо ВТФ, харків’янин Дмитро Манюхін! Зокрема, зараз цьому підрозділу потрібні авто та БЛАП.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати цей підрозділ нашого славетного війська будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Долучайтесь до доброї справи! Разом ми сила!