За добу поліцейські Харківської області перевірили 58 осіб на причетність до ДРГ

08.11.2022 09:28   -
Новини Харкова: Поліція перевірила 58 осіб на причетність до ДРГ

У Харківській області до поліції доставили 58 людей, яких перевіряють на причетність до ДРГ та пропаганди рф. Про це повідомляють Харьковские известия.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. За минулу добу слідчі, криміналісти та вибухотехніки опрацювали та зафіксували 11 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 1320 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 58 осіб.

Про будь-які злочини ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антирекорди від харківських водіїв за минулу добу