Ворог минулої доби обстріляв 15 населених пунктів Харківської області

28.02.2024 09:30   -
Ворог минулої доби обстріляв 15 населених пунктів Харківської області
Фото: Наслідки обстрілу села Пристін Куп’янського району

Минулої доби російські війська з різних видів озброєння продовжили обстрілювати населені пункти Харківщини. Про це повідомляє Інфосіті.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини, зокрема, Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Синьківка та ін.

Авіаудари ворог наносив по н.п. Бологівка, Іванівка, Берестове та ін.

У Вовчанську ворог зруйнував і пошкодив 3 приватні домоволодіння і багатоквартирний будинок. Приватне домоволодіння і багатоквартирний двоповерховий будинок пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів у м. Дергачі. Не припиняються російські обстріли по Куп’янській громаді.

“28 лютого о 05:20 внаслідок обстрілу у с. Пристін Куп’янського району горів житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.


О 21:00 здійснено обстріл м. Куп’янськ. Пошкоджено вікна та дах приватного будинку. Інформація про потерпілих не надходила.


Близько 18:00 ворог здійснив обстріл КАБами по с. Федорівка Куп’янського району. Влучання поблизу складських будівель приватного підприємства, розташованого за межами села. За попередньою інформацією, постраждалих та загиблих немає”, – повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов.

В районі с. Світличне Богодухівського району ворог використав БПЛА «Ланцет», внаслідок обстрілу горів цивільний автомобіль. Без постраждалих.

Тривають бої на лінії зіткнення. За добу українські захисники відбили 13 атак противника в районі Синьківки та Табаївки.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ