Вночі Харків атакували «Шахеди», є влучання у житлові будинки (фото)

04.04.2024 07:55   -
Атака БПЛА на Харків 4 квітня 2024: Куди влучили шахеди вночі

Сьогодні, 4 квітня, з 1 до 2 години ночі, ворог атакував Харків БПЛА типу “Shahed”. Всього було близько 6 БПЛА. Один шахед влучив у 3-поверховий житловий будинок, ще один – у 14-поверхівку. Інші шахеди влучили по приватному сектору, повідомляє Інфосіті.

“Харків пережив тяжку ніч.


Місто було атаковане “шахедами”, які вразили житлові будинки. Один потрапив в 14-поверхову багатоповерхівку, що призвело до руйнувань квартир на декількох поверхах, а також до пошкодження зовнішньої стіни. Внаслідок ударів є поранені та загиблі.


Під час повторної атаки на житловий будинок в іншому місці загинуло троє рятувальників. Всього ж маємо чотирьох загиблих. Також серед постраждалих виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги”, – повідомив в Телеграм міський голова Ігор Терехов.

За даними Нацполіції, внаслідок атаки чотири людини загинули – 1 цивільна жінка, 3 працівники ДСНС. Поранень різної ступені важкості зазнали 11 осіб — 5 цивільних, 1 поліцейський, 1 працівник ДСНС, 1 медична сестра, у 3 цивільних – гостра реакція на стрес.

“Внаслідок влучання одного ворожого безпілотника в багатоповерхівку загинула 68-річна жінка. Отримали вибухові травми та осколкові поранення 33-річний чоловік та 71-річна жінка. Їх доставили в лікарню”, – зазначили у поліції.

Внаслідок влучання ще двох російських безпілотників загорілися житлові будинки. На місце події прибули рятувальники та медики. Під час рятувальних робіт близько 01:55 ворог повторно атакував місце події.

“Внаслідок удару двоє рятувальників від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС”, – йдеться в повідомленні ДСНС.

У Харківській міській раді повідомили, що через атаку БПЛА у деяких районах Харкова можливі перебої зі світлом. На місцях прильотів працюють усі екстрені та комунальні служби, а також волонтери.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ