У Харкові оголосили підозру чоловіку, який вбив трьох людей та спричинив смертельну ДТП

17.07.2023 09:34   -
У Харкові оголосили підозру чоловіку, який вбив трьох людей

Нагадаємо, 16 липня 20-річний чоловік вбив у квартирі по вул. Метробудівників у м. Харкові свою 10-річну сестру, мати та вітчима та скоїв смертельну ДТП. Про це повідомляють Харьковские известия.

Вдень до поліції надійшло звернення від таксиста про заволодіння транспортним засобом «Daewoo Lanos» по вулиці Гвардійців Широнінців у Харкові. Заявник розповів, що отримав виклик, а коли приїхав за адресою, зловмисник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав.

У результаті відпрацювання виклику на вулиці Академіка Павлова патрульні виявили злочинця. Вказаним автомобілем заволодів 20-річний хлопець. Керуючи автівкою, він скоїв дві ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців, в одному з ДТП загинув чоловік.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також на одязі та відкритих ділянках тіла зловмисника були чисельні плями, схожі на кров. В руках він тримав ніж, який також мав характерні плями.

Поліцейські з’ясували, що за місцем мешкання чоловік вбив трьох родичів в квартирі: 49-річну матір, 10-річну сестру та 71-річного співмешканця матері.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень – злочинів, передбачених п.п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб, малолітньої дитини), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я потерпілого) та ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловмиснику.

ОСТАННІ НОВИНИ