Російська ракета пошкодила в Харкові дві ділянки трубопроводів (фото)

13.01.2023 17:45   -
Російська ракета пошкодила в Харкові дві ділянки трубопроводів

На зруйнованих вибухами ділянках трубопроводів на вул. Шевченка у Київському районі Харкова тривають ремонтні роботи. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, 10 січня росіяни завдали ракетного удару по складу піротехніки в Харкові. Встановлено, що росіяни обстріляли місто з РСЗВ «Смерч».

Ворожа ракета влучила у зовнішні мережі водопостачання. Було пошкоджено дві ділянки трубопроводів – діаметром 300 мм та 150 мм, розташовані під проїжджою частиною вулиці Шевченка. Про це повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада.

«Водопостачання було тимчасово відключено у частині будинків приватного сектора та кількох виробничих підприємств. Місце прильоту обстежили піротехніки ДСНС, після чого дали аварійникам допуск до ремонту. Треба перекладати 42 метри трубопроводу діаметром 300 мм. Для збереження міської інфраструктури заміну проводитимемо методом санації», – зазначив Микола Завада.

Ремонтні роботи триватимуть і у вихідні дні, одночасно розпочнеться ремонт сусідньої пошкодженої ділянки водоводу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За інформацією Завади, на території міста зафіксовано 61 випадок влучення снарядів у зовнішні мережі. Зовнішні мережі Київського, Салтівського та Індустріального районів постраждали найбільше. Загалом комунальники замінили 1.5 км зруйнованих військовими діями водоводів.

ОСТАННІ НОВИНИ