Росія атакувала Харківщину ракетами та авіабомбами: що відомо на ранок 28 вересня

28.09.2023 08:40   -
Росія атакувала Харківщину ракетами та авіабомбами: 28.09.23

Протягом минулої доби під ворожими обстрілами перебували населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів. Про це повідомляє Інфосіті.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Внаслідок артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будівлі цивільного підприємства.

За даними ХОВА, керованою авіабомбою ворог завдав удару по с. Чернещина Ізюмського району. Зафіксовано влучання у відкриту ділянку місцевості, без постраждалих.

По с. Кругляківка Куп’янського району ворог вдарив ракетою “Гром Е-1”, пошкоджено інфраструктурний об’єкт.

Внаслідок артилерійського обстрілу с. Мала Шапківка Куп’янського району пошкоджено газогін, господарчу споруду, сталася пожежа на відкритій території.

“Опівдні 27 вересня ворог завдав артилерійського удару по с. Мала Шапківка Кіндрашівської громади Куп’янського району Харківщини. В результаті обстрілу на околиці села горів сухостій на відкритій місцевості на площі 3 га, а також господарча споруда на території приватного сектору на площі 60 кв.м. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житловий сектор. Жертв та постраждалих немає”, – ідеться в повідомленні ДСНС.

Також у ДСНС Харків зазначили, що з 25 пожеж, що трапились за добу у природних екосистемах, 1 спричинили ворожі обстріли.

Нагадаємо, росіяни завдали 29 ударів по селу Баранівка на Харківщині

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.