Поліцейські продовжують виявляти порушників на дорогах Харкова

08.07.2023 10:00   -
Новини Харкова: поліцейські продовжують виявляти порушників на дорогах

Правоохоронці склали 4 адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння. Про це повідомляють Харьковские известия.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 7 осіб.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У Шевченківському районі міста оперативники викрили 38-річного чоловіка у скоєнні майнового злочину в умовах воєнного стану. У червні зловмисник викрав 16 метрів кабелю зв’язку. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники полку поліції особливого призначення зупинили вантажний автомобіль «IVECO». В ході перевірки з’ясувалось, що транспортний засіб знаходиться у розшуку у зв’язку із незаконним заволодінням.

На звільнених територіях співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок.

ОСТАННІ НОВИНИ