На Харківщині за минулий тиждень на мінах підірвалися 5 цивільних

21.03.2023 09:54   -
На Харківщині за минулий тиждень на мінах підірвалися 5 цивільних

У Харківській області зросла кількість мирних громадян, які були травмовані внаслідок спрацювання вибухових пристроїв. Тільки за останній тиждень на мінах підірвалося 5 цивільних. Про це повідомляють Харьковские известия.

Усі 5 випадків підриву цивільних сталися у Ізюмському районі Харківської області, зазначив речник Головного Управління ДСНС України в Харківській області Євген Василенко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Зокрема, 13 березня у с. Сніжківка Ізюмського району чоловік, 1983 року народження, наступив на міну “Пелюстка”. В результаті він отримав міно-вибухову травму правої стопи. Наразі постраждалий перебуває в лікарні.

14 березня у полі поблизу с. Вовчий Яр Ізюмського району попередньо на міні підірвався тракторист, чоловік 1969 року народження. В результаті вибуху він отримав осколкове поранення правого стегна і гомілки. Шпиталізований до Харківської обласної лікарні.

17 березня у лісі неподалік м. Ізюм, жінка 1956 року народження, наступила на міну “Пелюстка”. В результаті вона отримала міно-вибухову травму правої стопи. Бригадою екстренки її було госпіталізовано до Ізюмської лікарні.

18 березня у с. Яремівка Ізюмського району громадянин 1952 року народження знайшов та приніс додому вибухонебезпечний предмет (попередньо, граната), до нього завітав сусід 1993 року народження, в цей момент пролунав вибух. Господар отримав важкі травми, перебуває у реанімації. Сусід у стані середньої важкості госпіталізований до Ізюмської ЦРЛ.

ОСТАННІ НОВИНИ