На Харківщині окупанти зруйнували ферму з вирощування равликів (фото)

07.07.2022 10:52   -
Війна Харківська область: Окупанти зруйнували ферму з вирощування равликів

Окупанти продовжують цілеспрямовано руйнувати цивільні об’єкти Харківщини, будинки людей, господарчі споруди. Через обстріли горять лісосмуги, поля з урожаєм. Гинуть мирні люди. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

На території області ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського, Харківського та Богодухівського районів.

Село Калинове Богодухівського району області окупанти обстріляли з артілерії близько 14:00 6 липня. Через обстріл сталося загоряння фермерського господарства з вирощування равликів та двох приватних житлових будинків громадян. Масштабну пожежу ліквідували рятувальники.

Вночі російські окупанти знову завдали ракетних ударів по Харкову.

Близько 1 години ночі одразу дві ракети вдарили поруч зі школою-інтернатом для дітей з вадами зору в Немишлянському районі. Попередньо – внаслідок нічних обстрілів постраждалих немає.

Протягом минулої доби 2 цивільних загинули – у Харкові та Харківському районі, 1 чоловіка госпіталізували з Дергачівської громади.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії.

На Харківському напрямку ворог на окремих ділянках фронту намагається вести штурмові дії. Наші захисники дають ворогу відсіч та тримають свої позиції.