Харківські поліцейські за добу перевірили понад 1500 авто

04.02.2023 10:30   -
Новини Харкова: правоохоронці за добу перевірили понад 1514 авто

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1514 транспортних засобів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 68 осіб.

Поліцейські склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 3 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 6 – за керування автомобілями без відповідних документів, 3 – за перевищення швидкості.

На Харківщині ворог не зменшує інтенсивності застосування ракетних та артилерійських обстрілів, в результаті яких зазнають руйнувань об’єкти житлового сектору та цивільної інфраструктури. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували більше 10 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що мешканець Харківщини постачав в рф деталі для кораблів, які задіяні у ракетних ударах.