Чоловікам, які вчинили низку крадіжок в окупованих Циркунах, збільшили термін ув’язнення (фото)

20.06.2023 15:11   -
Злодіям-рецидивістам із Циркунів через суд збільшили термін ув'язнення (фото)

За принципової позиції Дергачівської окружної прокуратури Харківської області суд апеляційної інстанції призначив покарання у виді 5 років та 5 років 6 місяців позбавлення волі двом чоловікам, яких визнано винними у вчиненні крадіжки в умовах воєнного стану. Про це повідомляють Харьковские известия.

Прокурори довели, що під час дії воєнного стану 38-річний та 39-річний чоловіки, змовившись, проникли до приміщення складу для зберігання вантажу в с. Циркуни Харківського району, звідки таємно викрали майно, що належить підприємцям. Здобиччю крадіїв стали насоси, велосипед та мотокоса.

Також встановлено, що один зі зловмисників проник на огороджену парканом територію кінного клубу, розташованого на території Циркунівської сільської ради, звідки викрав триколісний мотороллер.

Вироком суду першої інстанції обох чоловіків засуджено до покарання у виді 5 років позбавлення волі кожного та на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнено від призначеного покарання з випробуванням на 2 роки 6 місяців кожного.

Не погодившись із вказаним вироком, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку з підстав невідповідності призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинувачених внаслідок м’якості.

Вироком колегії суддів судової палати у кримінальних справах Полтавського апеляційного суду апеляційну скаргу сторони обвинувачення задоволено. Зазначений вирок набрав чинності.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ