Через обстріл Харківщини минулої доби постраждали 5 людей

28.07.2023 08:59   -
Через обстріл Харківщини минулої доби постраждали 5 людей

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про пʼятьох постраждалих через російські обстріли Харківщини у четвер ввечері. Про це повідомляють Харьковские известия.

“Ворог обстріляв с. Новоосинове Куп’янського району близько 21:15 27 липня. Пошкоджено 2 житлові будинки. Постраждало 5 людей. 61-річна жінка госпіталізована з осколковими пораненнями. Чоловіки 84 та 75 років та жінки 65 та 72 років мають незначні ушкодження, отримали допомогу на місці, госпіталізації не потребували”, – повідомив Олег Синєгубов.

Також протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Зокрема, під вогнем були Гур’їв Козачок, Уди, Бочкове, Мала Вовча, Бударки, Фиголівка, Дворічна, Западне та інші населені пункти.

У селах Петропавлівка та Подоли Куп’янського району та Новоплатонівка Ізюмського району через ворожі обстріли сталися лісові пожежі.

“О 12:08 надійшло повідомлення про пожежу, що сталась у селі Петропавлівка Петропавлівської громади внаслідок ворожого обстрілу. Снаряди влучили по відкритій території і підпалили суху траву на площі біля 1 га. О 12:58 пожежу вдалось ліквідували. Постраждалих немає”, – розповіли у регіональній пресслужбі ДСНС.

У с. Шийківка Ізюмського району ворожим обстрілом пошкоджено зерновий склад.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 8 га території та знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ