30 січня Харків атакували російські дрони: є влучання у двох районах (фото)

31.01.2024 08:59   -
30 січня Харків атакували російські дрони: є влучання у двох районах (фото)

30 січня близько 22:40 ворог атакував Харків безпілотниками «Герань-2». За попередніми даними, були влучання чотирьох дронів. Є постраждалі, повідомляє Iнфосiтi.

У Слобідському районі зафіксовано влучання трьох БПЛА у житловому секторі. Пошкоджено нежитлову будівлю, супермаркет, автомобілі, кафе, у багатоповерхівках вибито вікна. Травмовано чоловіка 85 років. У 46-річної жінки гостра реакції на стрес. Медики надали їм допомогу на місці.

У Салтівському районі БПЛА влучив на територію приватного домоволодіння. Господарі будинку — 58-річний чоловік та його 61-річна дружина отримали гостру реакції на стрес, від госпіталізації відмовились.

Внаслідок ворожої атаки безпілотниками по житловим кварталам Харкова сталося декілька осередків займання.

“Горіли дах приватного житлового будинку, гаражі, 2 легкових автомобілі, дах двоповерхової та приміщення адміністративної будівлі. Загальна площа усіх пожеж склала близько 100 кв.м”, – повідомили у ДСНС Харків.

Як повідомив журналістам Харківський міський голова Ігор Терехов, теплопостачання в постраждалих багатоповерхівках не зупиняли, серйозних пошкоджень у системі подачі тепла немає.

“Маємо черговий приклад того, що російський агресор бʼє по житловим кварталам, туди, де немає жодної військової інфраструктури. Тероризм у чистому вигляді”, – зазначив Ігор Терехов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ