З Харкова вивезли понад 42 тисячі кубометрів сміття (фото)

03.03.2023 17:35   -
З Харкова вивезли понад 42 тисячі кубометрів сміття - КВПВ

З 23 лютого по 1 березня робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезли понад 42 тис. куб. м побутових відходів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили на підприємстві, було вивезено 37,5 тис. куб. м ТПВ та 4,7 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко зазначив, що на підприємстві почали комплекс заходів «Зелена весна», спрямований на благоустрій Харкова, оновлення обладнання та спецтехніки підприємства.

«Після зими необхідно пофарбувати понад 145 одиниць спецтехніки, понад 600 контейнерів-бункерів та майже 500 контейнерів для збирання побутових відходів. До того ж з приходом весни харків’яни починають активно позбавлятися непотрібних речей, що додає нам роботи. Тому я прошу містян викидати великогабаритні відходи лише у спеціально відведених місцях та за необхідності замовляти у нас контейнери-бункери», – зазначив Олексій Артикуленко.

За його словами, у Харкові дещо покращилася ситуація з хаотичним паркуванням автотранспорту біля контейнерів для збирання ТПВ. Однак таких випадків ще достатньо, тому підприємство просить автолюбителів з повагою ставитися до роботи комунальників.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ