З 26 березня у Харкові почнуть відключати опалення

25.03.2024 14:41   -
З 26 березня у Харкові почнуть відключати опалення

Для зменшення навантаження на енергосистему у місті Харкові достроково завершать опалювальний сезон. Про це повідомляє Iнфосiтi з посиланням на мера Харкова Ігоря Терехова.

Нагадаємо, 22 березня росіяни знищили основні енергетичні об’єкти, за рахунок яких живилося місто.

“Всі ці дні комунальні служби спільно з енергетиками продовжують усувати наслідки тієї атаки, аби відновити надання комунальних послуг у житлових будинках.

І хоча частково їм уже вдалося це зробити, дефіцит електроенергії все ще відчутний. Через це чи не єдиним з можливих заходів для зменшення навантаження на енергосистему вбачається дострокове завершення опалювального сезону”, – повідомляє Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він зазначив, що тільки це дозволить забезпечити електроенергією максимальну кількість споживачів та дати гарячу воду в будинки харківʼян.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Відключати теплопостачання почнуть з завтрашнього дня, 26 березня.

Крім того, мер Харкова нагадав, що сьогодні вдалося практично неможливе – запустити рух поїздів на всіх станціях метрополітену. Разом з тим потужностей для наземного електротранспорту ще не вистачає. Замість трамваїв і тролейбусів пасажирів за схемою блекауту продовжують перевозити безоплатні муніципальні автобуси.

ОСТАННІ НОВИНИ