Пожежна безпека у Харкові: комунальники відновлюють пожежні гідранти (відео)

25.03.2024 14:18   -

Працівники КП “Харківводоканал” працюють у Новобаварському районі Харкова. До роботи підходять комплексно – окрім ремонтів на мережах холодного водопостачання, слідкують і за станом пожежних гідрантів. Наголошують, в умовах війни та постійних обстрілів це питання є надважливим.

СЕРГІЙ САМОЙЛОВ ПРОВІДНИЙ ІНЖЕНЕР СЛУЖБИ ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
На даній адресі проводиться заміна пожежного гідранта на новий, нового зразка, який буде довговічно працювати. Також у Новобаварському районі проводяться аварійні роботи по усуненню ушкодження на водоводі  діаметром 800 мм на вулиці Селянській.

Комунальники кажуть, роботи тривають у різних куточках району. Окрім ремонту на мережах водопостачання оперативно опрацьовують також і заявки від місцевих жителів. Пильно слідкують і за станом пожежних гідрантів, адже справність такого оснащення суттєво допомагає рятувальникам у разі надзвичайних ситуацій.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

СЕРГІЙ САМОЙЛОВ ПРОВІДНИЙ ІНЖЕНЕР СЛУЖБИ ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
З початку нового року службами водопровідних мереж Новобаварського району взагалі зроблено 226 пошкоджень та відремонтовано 33 водопровідних колодязя. Служба водопровідних мереж комплексу “Харківводоканал” систематично проводить роботи по заміні та ремонту пожежних гідрантів. З метою покращення системи протипожежного водопостачання. З початку цього року, зокрема у Новобаварському районі було замінено 82 пожежних гідранти та відремонтовано 75 гідрантів. У найближчих планах продовжувати заміни, ремонти. Тому що в даний час ми приділяємо особливу увагу пожежним гідрантам.

ОСТАННІ НОВИНИ