Відновлення громад Харківщини триває. В селі Мартове встановили водонапірну башту

08.02.2023 13:30   -
Відновлення Харківщини: В селі Мартова встановили водонапірну башту

На деокупованих територіях Харківщини реалізують інфраструктурні проєкти для забезпечення життєдіяльності громад. Зокрема, завершен проєкт по заміні водонапірної башти в селі Мартове. Про це повідомляють  Харьковские известия.

В селі Мартове Печенізької громади встановили нову водонапірну башту. При цьому для виготовлення й встановлення водонапірної башти не витрачено жодної копійки бюджетних коштів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Від імені мешканців села Мартове дякую Фонду WATER MISSION (США) за фінансування проєкту, колективу ТОВ “Укргідромонтаж” за виготовлення споруди, її доставку та встановлення. Вдячність підприємцю Микиті Зачепило за допомогу транспортним засобом, вантажопідйомним краном, колективу комунального підприємства “Аква” та кожному, хто вніс свій внесок у важливу для людей справу”, – зазначив Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

Нова башта забезпечуватиме водопостачанням дитячий садок, ліцей, культурно-спортивний комплекс, містечко багатоповерхівок та значну частину приватного сектору в селі. А завдяки своїй енергоефективності, дозволить зекономити кошти на постачанні води.

ОСТАННІ НОВИНИ