Від поранень помер 28-річний захисник, студент Каразінського Андрій Удовенко

22.11.2023 11:30   -
Помер захисник, студент Каразінського Андрій Удовенко

Захисник України, студент Каразінського навчально-наукового інституту екології Андрій Удовенко помер від поранень у шпиталі м. Київ. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Андрій Удовенко у 2021 році вступив до лав Збройних сил України. Був командиром танку, молодшим сержантом 54-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Нагороджений медаллю “За військову службу Україні”.

“У 2023 році Андрій Удовенко вступив до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, обравши освітню програму «Агроменеджмент і цифрові технології в агробізнесі». Попри виконання бойових завдань Андрій долучався до занять та дуже переймався тим, що не в змозі відвідувати всі пари”, – розповідають в університеті.

24 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Авдієвському напрямку Андрій отримав важке поранення, був ушпиталений, його прооперували, але 19 листопада серце захисника зупинилося назавжди. Йому було 28 років.

Усі, хто знав Андрія, згадують його як світлу, позитивну та дуже добру людину. У Андрія залишилися 4-річний син, мати, сестра, багато друзів.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, друзям і близьким. Низький уклін і шана Герою! Світла та вічна пам’ять.

Підтримати родину можна за реквізитами картки сестри: 4149 4999 9065 4756 (Хапьорська Альона Ігорівна).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ