У Шевченківському районі Харкова проводять заміну внутрішньобудинкових систем (фото)

04.01.2023 14:52   -
У Шевченківському районі Харкова ремонтують внутрішньобудинкові системи

У Шевченківському районі бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП “Харківводоканал” щодня беруть у роботу близько 70 заявок, що надходять від харків’ян. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 4 січня, начальник районної ділянки Сергій Кікнадзе, лише останнім часом значний обсяг комплексних робіт, що включають заміну внутрішньобудинкових систем, проведено у будинках по пр. Перемоги, пр. Незалежності, вул. Клочківській та пров. Людмили Гурченко.

«Незважаючи на об’єктивні проблеми, викликані безперервною ворожою агресією, системна робота з підтримки комунікацій у виключно робочому стані триває. Детально аналізуємо ситуацію, виявляємо «вузькі» місця та негайно приступаємо до усунення несправностей та пошкоджень. На черзі – капітальні ремонтні роботи на системах водопостачання та зливової каналізації у будинках по пр. Перемоги, а також відновлення внутрішньобудинкових комунікацій водовідведення у будинках по вул. Малоджанкойській та вул. Клочківській. Завдяки вмінню та навичкам таких майстрів своєї справи, як Ірина Шабаліна, Олександр Подоляк, Олександр Мазелін, Станіслав Братишко, Володимир Білик та Володимир Вареник, ситуація у нашому господарстві повністю контрольована», – наголосив Сергій Кікнадзе.

Читайте також: На Харківщині відновили пошкоджені обстрілами газопроводи

Начальник дільниці також зазначив, що на особливому контролі залишається питання належного технічного стану підвальних приміщень, які залишаються для людей рятівними притулками під час обстрілів. У цьому напрямку проводиться систематична профілактика, а в разі потреби ремонтні роботи.

«Стисло підбиваючи підсумки минулого складного року, зазначу, що війна багато чому навчила ремонтників. І цей виробничий досвід за потреби завжди застосовуємо», – підсумував Сергій Кікнадзе.

Раніше ми повідомляли про те, що у Новобаварському районі Харкова усунули дві аварії на мережах водопостачання.