У Регіональному центрі профосвіти відкрили сучасні навчальні майстерні. ФОТО

24.10.2019 12:52   -
Автор:
На базі ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» реконструювали та оснастили сучасним обладнанням приміщення другого поверху, де розташовуються навчально-виробничі майстерні з професії «маляр; реставратор декоративно-художніх фарбувань». Зокрема, тут провели ремонтні, оздоблювальні, електромонтажні роботи, відремонтували систему опалення, а також частково оновили хол.
Участь у відкритті навчально-виробничих майстерень взяли заступник Головного консула Німеччини в Україні Петер Шмаль та директор Фонду імені Ебергарда Шьока Петер Мьоллєр.
Високі гості відзначили, що участь у реалізації проєкту, окрім підрядних компаній, взяли також і студенти «Регіонального центру професійної освіти будівельних технологій Харківської області». Для учнів це стало додатковою практикою з оздоблювальних робіт та використання продукції німецьких компаній, які також взяли участь у проєкті.
За словами директора Фонду імені Ебергарда Шьока, роботи виконувались під чітким керівництвом фахового керівника проєкту Андреаса Тобіаса.
«Таким чином студенти мають змогу з самого початку заглибитися у проєкт і розвиватися у професії», – сказав Петер Мьоллєр.
У частині приміщень ремонт спеціально не завершили, щоб оздоблювальними роботами могли зайнятися студенти спеціальностей «маляр» та «реставратор декоративно-художніх фарбувань».