У Харкові відновлюють газопостачання в постраждалих від нічного обстрілу будинках (фото)

08.12.2023 16:37   -
У Харкові підключають газ в постраждалих від обстрілу будинках

Фахівці Харківської міської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» проводять роботи по відновленню газопостачання в постраждалих від нічного обстрілу оселях. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Нагадаємо, 8 грудня з 3:00 до 3:30 години ночі ворог масовано атакував Харків ракетами С-300. Влучання зафіксовані у Шевченківському та Новобаварському районах. У Шевченківському районі внаслідок обстрілу було пошкоджено електричну трансформаторну підстанцію – без світла залишаються 165 споживачів.

З метою безпеки було тимчасово припинено розподіл газу до пошкоджених будинків. Наразі проводяться роботи по відновленню газопостачання.

“Відновлення відбувається після перевірки внутрішньобудинкової системи газопостачання на щільність та герметичніх. Також при наявності доступа до оселі і при умові де є технічна можливість”, – зазначили у пресслужбі Харківської міської філії «ГАЗМЕРЕЖІ».

У коментарі Суспільному заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Віталій Мірошник повідомив, що від газу були відключені шість будинків, у трьох з них вже відновили газопостачання.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ