У Харкові відновлять пошкоджений корпус Каразінського університету

19.01.2024 14:48   -
У Харкові відновлять пошкоджений корпус Каразінського університету

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Надзвичайний і Повноважний посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартін Єґер обговорили відновлення університету Каразіна. Про це повідомляє Інфосіті.

Зазначається, що внаслідок ворожих ударів по Харкову наприкінці грудня і на початку січня було пошкоджено Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Вибуховою хвилею вибило більш як 500 вікон навчального закладу.

«За підтримки Мартіна Єґера та посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні, пошкоджені рами замінять на нові. Незабаром роботи мають розпочатися. Перші вікна планують встановити замість вибитих на факультеті іноземних мов. Щиро вдячний за підтримку Харківщини та допомогу в усуненні наслідків ворожих ударів. Продовжуємо працювати на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», – зазначив Євген Іванов.

Крім того, посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні продовжуватиме допомагати Харківщині у зміцненні обороноздатності задля захисту цивільного населення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.