Харків’ян просять не користуватися фейковим сайтом Єдиного адресного реєстру

20.06.2022 15:52   -
Новини Харків: У Єдиного адресного реєстру з'явився фейковий сайт

На прострах інтернету виявлено фішинговий сайт https://ar.kh.ua/, зовні схожий на сайт Єдиного адресного реєстру міста Харкова. Про це повідомляють «Харьковские известия».

Зловмисники скористались «старим» доменним ім’ям, скопіювали зовнішній вигляд сайту, та незаконно використовують контактні дані комунального підприємства «Міський інформаційний центр».

Єдиний̆ ресурс, який отримує інформаційну підтримку комунального підприємства «Міський інформаційний центр», щодо розміщення адресних даних міста Харкова – https://geo-portal.com.ua/.

“Актуальну та перевірену інформацію ви можете отримати тільки на цьому сайті. Будь-які інші подібні версії (адреси), зокрема, зі схожим інтерфейсом та послугами, не мають відношення до комунального підприємства «Міський інформаційний центр», не є Єдиним адресним реєстром міста Харкова та є незаконними клонами”, – повідомляють у прес-службі 1562.

Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» робить все можливе для скорішого блокування шахрайського фішингового сайту https://ar.kh.ua/.

Громадян посят не реєструватися на цьому сайті, бо ваші особисті дані можуть потрапити до рук шахраїв.

У разі виявлення шахрайських ресурсів «Єдиного адресного реєстру міста Харкова» зі схожим інтерфейсом та послугами просять повідомляти про це на електронну пошту: [email protected].

Раніше ми повідомляли про те, що Харківводоканал спростовує фейк про можливий спалах холери.