Дозвіл на мародерство: В Ізюмському районі окупанти крадуть гроші та речі

20.06.2022 15:30   -
Війна Харківська область: Окупанти вивозять награбоване майно на Ізюмщині

Військові «л/днр» вивозять КАМАЗами меблі, побутову техніку, килими, посуд з будинків місцевих. Про це повідомляють «Харьковские известия» з посиланням на “Обрії Ізюмщини”.

За інформацією видання з посиланням на мешканців села Студенок, окупанти крадуть також українські гроші, на них купують алкогольні напої та продукти у місцевих підприємців.

З 1 вересня окупанти оголошують початок нового навчального року за російською програмою. У планах загарбників відкрити ліцей № 3, медколедж, професійний ліцей, музичну школу та два дитячі садки. Втім, як буде проводитися опалення приміщень, не уточнюють, хоча магістральна газова мережа зруйнована.

«Деякі свідомі педагоги відмовляються виходити на роботу та викладати російською мовою, інші погоджуються у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем», – пишуть «Обрії Ізюмщини».

За інформацією СБУ, Путін особисто дозволив мародерити російським військовим в Україні. Про це свідчить чергове перехоплення російського військового, який говорить, що крадіжки не вважаються злочином і не караються.

Раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині снаряд вибухнув у водоймі: поранені діти.