У Харкові стартував масштабний проєкт «Нова професія»

21.01.2020 13:50   -
Автор:
Проєкт передбачає впровадження децентралізованої моделі професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації. 450 мешканців Харківщини, Донеччини, Луганщини та Полтавщини зможуть покращити власну конкурентоспроможність на ринку праці після проходження курсів за професіями IT-сфери, сфери послуг та робітничими.
У Харківському регіоні навчання спрямоване на людей, які проживають поза межами обласного центру, а відтак мають менше можливостей для підвищення кваліфікації чи перепідготовки. Заняття будуть проходити офлайн або дистанційно, у онлайн режимі. Учасникам також нададуть індивідуалізований супровід у подальшому працевлаштуванні.
Наразі стартували заняття групи за напрямком «Бухгалтер ФО-П» для учасників з Чугуєва та Чугуївського району. За два місяці навчання слухачі опанують як теоретичні основи бухгалтерського обліку, так і специфічні знання про облік доходів, фінансових результатів підприємства тощо. Первинний відбір групи проводили фахівці Харківської обласної служби зайнятості. На черзі – старт курсів HR-менеджерів, SMM менеджерів та адміністраторів/офіс-менеджерів.