Ще один провідний український спортсмен долучився до UNITED24

31.05.2023 10:20   -
Ще один провідний український спортсмен долучився до UNITED24
Фото Інстаграм О. Зінченка

Півзахисник збірної України з футболу та один із лідерів лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24, ініціатором створення якої є Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Наразі Олександр Зінченко прибув до України після завершення футбольного клубного сезону в Англії та зустрівся з Володимиром Зеленським, аби підтвердити своє бажання стати послом UNITED24. Одним із перших проектів провідного гравця української футбольної збірної в рамках нового для нього напрямку діяльності стане організація благодійного поєдинку в Лондоні разом з Андрієм Шевченко. Про це зокрема розповів Президент України у своїх соцмережах.

«Амбасадори фандрейзингової платформи UNITED24, зірки футболу Андрій Шевченко та Олександр Зінченко ініціюють благодійний матч на підтримку України Game4Ukraine, що відбудеться 5 серпня в Лондоні. Вітаю Олександра Зінченка в команді амбасадорів UNITED24 й підтримую ініціативу Game4Ukraine на стадіоні Стемфорд Бридж. Це можливість для світової футбольної спільноти об’єднатися, продемонструвати свою солідарність і допомогти Україні, допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти, а також знову привернути увагу всієї світової спільноти до війни», – зазначив Володимир Зеленський у своєму дописі.

У свою чергу Олександр Зінченко подякував голові держави за довіру і розповів, що гордий долучитися до команди амбасадорів UNITED24.

Відзначимо, що Зінченко став вже четвертим відомим вітчизняним спортсменом, який буде представляти у світі UNITED24. Раніше амбасадорами цього глобального онлайн-ресурсу для збору коштів на підтримку України під час війни з російськими загарбниками стали легендарний український футболіст Андрій Шевченко, титулована тенісистка, почесна мешканка Харкова Еліна Світоліна та лідер світового боксу Олександр Усік.

Усі кошти, які збираються в рамках UNITED24, надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами: оборона та розмінування, медична допомога та відбудова України.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Нагадаємо, що національна футбольна збірна України, до складу якої вже на протязі восьми років входить й Зінченко, незабаром теж проведе масштабний благодійний футбольний матч на підтримку України.

Також нещодавно ми повідомляли, що інша представниця UNITED24 Еліна Світоліна вирішила передати українським дітям усі свої призові за перемогу на престижному турнірі у Франції.

ОСТАННІ НОВИНИ