Постраждалу під час обстрілу Шевченкове 10-річну дівчинку перевели з реанімації до хірургічного відділення

10.01.2023 17:25   -

Дівчинку з смт Шевченкове, що постраждала під час ракетного удару росіян, сьогодні, 10 січня, перевели з інтенсивної терапії до хірургічного відділення. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на волонтера Наталію Попову.

Волонтерка повідомила, що дитина знаходиться поруч з рідними. А щоб лікуватися дівчинці було не так сумно, їй привезли подарунки — набір для малювання та куклу Барбі.

Нагадаємо, 9 січня, близько 9:10 ранку, російські окупанти завдали ракетний удар по ринку в смт Шевченкове Куп‘янського району. Внаслідок обстрілу росіян загинули дві жінки. Тіло однієї загиблої жінки дістали з-під завалів, інша померла від отриманих травм в лікарні. Також отримали поранення шість мирних мешканців, серед них чотири жінки, 23-річний чоловік та 10-річна дівчинка.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

До медзакладу дитина надійшла із пораненнями голови, шиї та обличчя, повідомляє Суспільне Харків.

Дитину оперували під загальною анестезією. Лікарі кажуть, що з тіла дівчинки витягли багато уламків. Втім у дівчинки не стільки великі поранення, скільки велика психологічна травма, яка потім, можливо, потребуватиме лікування у психолога.

ОСТАННІ НОВИНИ: