Працюючі ліфти, чисті дороги та стабільне водопостачання – щодобова робота комунальників Харкова

10.01.2023 17:55   -

Незважаючи на значний мінус на дворі комунальники Харкова, продовжують виходити на вулиці мегаполісу та виконувати свою роботу. Кожного дня, всі на своєму фронті роблять все можливе для комфортного життя мешканців міста

Комунальники Харкова кожного дня працюють на своєму місці аби забезпечувати життєдіяльність мегаполісу. Так от аварійні бригади
КП «Харківводоканал» напередодні ліквідували 12 пошкоджень на ділянках водоводів та облаштували 13 оглядових колодязів. А далі планують виконати ремонтні роботи на 17 ділянках трубопроводів холодного водопостачання.

Зокрема, у Немишлянському районі ремонтники проводять комплексні роботи на водоводі діаметром 1400 мм на вул. Павла Скоропадського. Трубопровід забезпечує водою мешканців кількох районів міста, тож під час робіт водопостачання не відключали.
Попередньо запаслися необхідною технікою та матеріалами. Роботи виконують досвідчені бригади, а тому впораємося у встановлений термін.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Продовжують відновлювальні роботи і бригади КСП «Харківгорліфт». Так на підприємстві звітують, у житлових будинках міста Харкова працює 6,6 тисяч ліфтів. Впродовж минулого тижня був запущений після тривалих простоїв 21 ліфт.

Крім планових робіт, аварійні бригади підприємства щодобово відновлюють обладнання ліфтів та електромережі після аварій, в тому числі через обстріли; усувають причини короткочасних непередбачуваних зупинок ліфтів та наслідки відключень світла; виконують заявки мешканців.

А всього за 2022 рік на підприємстві опрацювали більше 60,5 тисяч заявок з питань внутрішньобудинкових електромереж та понад 15 тисяч звернень щодо роботи ліфтів, які надійшли на міську службу «1562». Працюють і над відновлення житлових будинків у мешаполісі. Так у Новобаварському районі фахівці КП «Харківспецбуд» проводять поточний ремонт покрівель житлових будинків.

Тривають роботи і на дорогах Харкова, там працюють 158 робочих та 76 одиниць техніки КП «Шляхрембуд». За попередню добу було використано 113 т солі та 20,5 кубометрів піщано-сольової суміші. Також шляховики продовжують приводити до ладу проїжджу частину міських магістралей.

ОСТАННІ НОВИНИ: