На Харківщині з’явилися борди з коригувальниками вогню по селу Гроза (фото)

18.10.2023 16:53   -
Під Харковом з'явилися борди з коригувальниками вогню по с. Гроза

Нагадаємо, брати Мамони навели російську ракету «Іскандер» на село Гроза на Харківщині 5 жовтня. Внаслідок атаки загинули 55 мирних жителів, шестеро цивільних були поранені. Про це повідомляє Інфосіті.

Як розповіли у соцмережах, на території Шевченківської територіальної громади, де мешкали брати Мамони, вивісили борди з їх портретами.

“Вбивці мають ім’я”, – зазначено на плакатах із обличчям Володимира і Дмитра Мамонів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, на Харківщині продовжують допомагати членам родин загиблих та постраждалим від ракетного удару по с. Гроза.

Наразі уже нараховано більше 290 тисяч грн для виплат членам 22 родин загиблих. Виплати іншим постраждалим будуть здійснені найближчим часом.

Також продовжується комунікація з іншими міжнародними партнерами. Уже здійснено виплати 23 постраждалим сім’ям від благодійного фонду “Актед” за підтримки ООН. Організація UNICEF здійснює виплати 9 постраждалим сім’ям з дітьми.

Особливу увагу приділяють долі дітей, що залишилися внаслідок теракту росіян без батьків. Уже оформлено опікунство близьких родичів над 11 такими дітьми.

ОСТАННІ НОВИНИ