На Харківщині відкрили меморіальну дошку загиблому енергетику (фото)

09.05.2024 15:13   -
На Харківщині відкрили меморіальну дошку загиблому енергетику

Пам’ятну дошку загиблому воїну Станіславу Рогозенку урочисто відкрили на фасаді будівлі Нововодолазького району з розподілу електроенергії (РРЕ) АТ “Харківобленерго”. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Зазначається, що загиблий захисник працював електромонтером у Новій Водолазі.

У заході взяли участь колеги Станіслава Миколайовича, голова профспілки АТ “Харківобленерго” Ірина Шевчук, в.о. заступника комерційного директора з розподілу електроенергії Григорій Буйлов, а також син захисника Дмитро. Саме він і відкрив пам’ятну дошку батькові.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Довідка. Станіслав Рогозенко народився 11 вересня 1971 року у с. Просяне Нововодолазького району. ЧОловік навчався у Рокитненському професійно-технічному училищі та віддав 28 років життя роботі в “Харківобленерго”.

Герой загинув 31 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу біля села Руські Тишки на Харківщині. Указом Президента України № 696/2022 нагороджений Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

ОСТАННІ НОВИНИ