Комунальне підприємство запрошує харків’ян на роботу: актуальні вакансії

05.12.2023 13:35   -
Комунальне підприємство запрошує харків'ян на роботу

Комунальне підприємство «Харківблагоустрій» шукає робочі руки. Наразі підприємству потрібні двірники, водії, трактористи, слюсарі та майстри дільниць. Вакансії є у кожному районі міста, повiдомляє Iнфосiтi.

КП «Харківблагоустрій» запрошує на роботу токаря 5-го розряду, водія вантажного автомобіля, трактористів, слюсарів-ремонтників автотракторної техніки з досвідом роботи. За деталями працевлаштування звертайтеся за тел. (050) 401-51-13.

Також підприємство в пошуках майстрів у Київський, Холодногірський, Основ’янський, Слобідський райони й диспетчера в Холодногірський район. Серед вимог до кандидатів – вища освіта й досвід роботи на ПК.

У всіх районах міста є вакансії робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями.

Стосовно працевлаштування телефонуйте за номером: (066) 800-20-28. Або ж звертайтеся до центрального офісу КП «Харківблагоустрій» на адресу: вул. Шатилівська, 4 (станція метро «Наукова»).

КП «Харківблагоустрій» пропонує офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та соціальні гарантії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення спецодягом, необхідним обладнанням та засобами малої механізації.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ