Харків’ян запрошують на благодійний концерт «Дитячі спогади про МИР»

13.07.2023 16:15   -
Харків'ян запрошують на благодійний концерт «Дитячі спогади про МИР»

Благодійний концерт «Дитячі спогади про МИР» відбудеться 28 липня о 15.00 у Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62). Про це повідомляють Харьковские известия.

У програмі — твори видатних українських та зарубіжних композиторів у виконанні учнів Харківського державного музичного ліцею та Дитячої музичної школи м. Мерефа.

Не так давно ці діти мали змогу день у день удосконалювати свою майстерність, бачити своїх улюблених викладачів, грати в чудових концертних залах, спілкуватися з видатними музикантами міста, країни, світу… Зараз через російську агресію все це, на жаль, стало для них неможливим, але, попри все, музика продовжує жити в їх серцях та душах.

“Діти прагнуть поділитися своїми надбаннями, своїми почуттями, своїми думками з вдячними слухачами, яких ми запрошуємо на цей концерт. Маємо надію, що цей концерт нікого не залишить байдужим, бо намагання дітей обмінятися енергією добра, світла та любові переможуть все те зло, яке прийшло на нашу рідну землю! Переможемо разом! Слава Україні!”, – анонсували концерт організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна вечеря у Харкові: організатори зібрали понад 100 тисяч доларів на ЗСУ

ОСТАННІ НОВИНИ