Керівник обласної прокуратури зустрівся з депутатом Європарламенту

13.11.2022 10:50   -
Новини Харкова: керівник обласної прокуратури зустрівся з Домініком Тарчинським

12 листопада відбулась зустріч керівного складу Харківської обласної прокуратури з депутатом Європейського парламенту, членом Сейму Польщі, адвокатом та науковцем Домініком Тарчинським. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

Депутат завітав з важливою місією до Харківщини. Мета візиту — зафіксувати факти геноциду, який вчинили російські військовослужбовці в Харківській області, зокрема у м. Ізюм.

Я хочу, щоб не тільки Європарламент, Польща, а і весь світ знав правду про те, що зробили російські військові в Україні від початку війни. Якщо Росія переможе, Польща буде наступною метою російської агресії, а за нею — вся Європа, — зазначив депутат Європарламенту.

Читайте також: російські військові здійснили 23 артилерійські обстріли населених пунктів на Харківщині – Генштаб.

Я вдячний Вам за особистий приїзд до Харкова. Ми цінуємо дружні стосунки з Польщею і те, скільки ви робите для України. З першого дня війни ми фіксуємо докази злочинів країни-агресора аби звірства Російської Федерації не залишились поза увагою українського та міжнародного правосуддя, — резюмував Олександр Фільчаков.

Представник Польщі подякував керівнику обласної прокуратури за роботу в надскладних воєнних умовах. «Європарламент має побачити на власні очі жахіття, спричинені діями російських солдат. Для цього я покажу їм всі матеріали про звірства в Ізюмі».

Співробітництво з міжнародними партнерами — доказ нашої відкритості. Цивілізований світ на боці правди, миру та справедливості: спільними зусиллями робимо все, щоб забезпечити невідворотність покарання для російських воєнних злочинців.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у НБУ пояснили ціль запланованої моніторингової програми МВФ для України.