«Допоможемо по-чемпіонськи!». Перша ракетка України проводить благодійний Аукціон на підтримку харків’ян

28.06.2022 17:40   -

До спільного проекту «Харьковских известий» та провідних спортсменів і тренерів нашого славного регіону сьогодні приєднався відомий український бадмінтоніст, багаторічний лідер національної збірної, учасник двох Олімпійських ігор, переможець та призер міжнародних турнірів, в тому числі, етапів Кубку світу та Європи, призер юніорського Євро, неодноразовий чемпіон України Артем Почтарьов.

Відповідний пост спортсмен виклав сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці. Лотом стала одна з трьох іменних футболок Почтарьова (на вибір переможця Аукціону), в якій Артем перемагав на чемпіонаті України та виступав на Олімпіаді в Токіо. Також переможець Аукціону отримає фото з автографом чемпіона та невеликий сюрприз від Федерації бадмінтону України.


Стартова ціна лота – 1000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 5 липня до 21:00. Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Всі зібрані кошти підуть на допомогу харківським волонтерам, а саме: громадській організації «Спортивний клуб «Адреналін», яка займається допомогою мешканцям Харкова та області, які постраждали від війни з російським агресором, а також підтримкою ЗСУ.

Відзначимо, що бадмінтоном Артем почав займатися у рідному Лисичанську, далі продовжував займатися цим видом спорту саме у Харкові під орудою відомого фахівця, заслуженого тренера України Геннадія Махновського і саме на тривалий харківський етап професійної кар’єри припали головні спортивні здобутки Артема.

Взяти участь у благодійному аукціоні від Артема Почтарьова можна, перейшовши на його відповідну публікацію на сторінці у Фейсбуці.