Допоможемо по-чемпіонськи! «Харьковские известия» та провідні спортсмени регіону запустили спільний благодійний проект

28.06.2022 15:20   -
Новини Харкова: «Харьковские известия» та спортсмени запускають благодійний проєкт

Війна в Україні об’єднала націю та згуртувала мільйони людей. Кожен наближає Перемогу, як може, на фронті та в тилу, вносячи свій вагомий внесок у боротьбу нашого народу з російським агресором. Про це повідомляють «Харьковские известия».

Сьогодні ми звертаємось до наших провідних спортсменів славного харківського регіону. Тим, хто довгі роки своїми гучними спортивними результатами примножував позитивний міжнародний імідж України й зараз не залишився осторонь спільної біди. Деякі з вас стали на захист рідної країни, борючись за її свободу безпосередньо в лавах ЗСУ та ТРО. Інші протягом усієї війни працюють волонтерами, хтось продовжує виступати на найбільших міжнародних турнірах, тим самим збільшуючи славу України за кордоном.

Ваш беззаперечний авторитет, який ви заробили на світових спортивних п’єдесталах, зараз вкрай необхідний Україні й в питаннях благодійності, які дуже важливі в умовах нинішньої війни. І багато хто з вас успішно справляється й з цією благородною місією.

Один із таких напрямків – це благодійні аукціони, коли відомі українські спортсмени та тренери по всій країні виставляють на продаж свої особисті речі з автографами, нагороди, спортивне екіпірування, атрибутику тощо, а виручені кошти спрямовують на допомогу ЗСУ, волонтерам чи мирним громадянам, які постраждали від війни України із російськими загарбниками.

«Харьковские известия» пропонують провідним спортсменам та тренерам регіону, а також спортсменам та тренерам інших областей, які бажають допомогти Харкову, об’єднати зусилля у проведенні таких заходів! Ми забезпечимо повну інформаційну підтримку протягом усього Аукціону, допоможемо з оформленням відповідної публікації, зробимо сюжет із вашим коментарем, підготуємо матеріали на сайті, інформацію у наших пабликах, ю-тюб каналі та групах у соціальних мережах, допоможемо з репостами. Подібні аукціони можна проводити як на ваших особистих сторінках у соціальних мережах, так і на ресурсах «Харьковских известий», або обласних Федерацій з ваших видів спорту. Всі виручені кошти від ваших лотів будуть надходити на ваші особисті рахунки, і ви самі вирішите, кому та на які благодійні потреби їх потім перерахувати. Ми ж, у свою чергу, зробимо і підсумкові матеріали після закінчення таких благодійних аукціонів.

Просимо всіх провідних спортсменів та тренерів Харківської області, а також спортсменів та тренерів з інших областей, які бажають допомогти місту-герою Харкову, відгукнуться на наш заклик і разом зробити ще одну добру справу заради нашої спільної та такої бажаної Перемоги!

Разом ми сила! Слава Україні!

Координатор благодійного проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!», спортивний журналіст Олексій Заржицький (e-mail: [email protected]).