Для роботи на деокупованій Харківщині поліцейські отримали нові службові авто (фото)

05.03.2024 17:00   -
Для роботи на Харківщині поліцейські отримали нові авто

Поліцейським, які успішно пройшли навчання у Харківському Національному університеті внутрішніх справ, передали 11 транспортних засобів. Про це повідомляє Інфосіті.

Сучасні службові автомобілі придбані за підтримки органів місцевого самоврядування та Національної поліції України в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Сертифікати на отримання транспортних засобів працівникам поліції вручив керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Правоохоронці реалізувати цей проєкт на деокупованій території Балаклійської, Вовчанської, Дергачівської, Куп`янської, Кіндрашівської та Роганської громад.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“До команди поліцейських офіцерів громад долучається ще 16 поліцейських та загалом їх буде вже 108. Хочу висловити подяку керівникам територіальних громад за допомогу поліції Харківщини в реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”, – звернувся до присутніх Володимир Тимошко. – «Спільними зусиллями ми робимо громади безпечніше. Бажаю всім мудрих рішень, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах, і звичайно, мирного українського неба та скорішої перемоги”.

Поліцейські офіцери громади, які отримали нові службові автомобілі, нестимуть службу на території деокупованих громад 24/7.

ОСТАННІ НОВИНИ