Чеські компанії допоможуть відновити Харків

07.12.2023 17:55   -
Чеські компанії допоможуть відновити Харків

Сьогодні, 6 грудня, харківська делегація зустрілась із Тимчасовим повіреним у справах України в Чеській Республіці Віталієм Усатим. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Під час зустрічі перший заступник міського голови Олександр Новак обговорив можливості допомоги у відновленні критичної інфраструктури Харкова та залучення чеських компаній у процес відновлення міста.

Зокрема, сторони погодили подальший план дій, спрямований на поглиблення взаємодії з Чехією. Вони відзначили побратимські відносини, вибудовані між Харковом та Брно.

«Для нас дуже важливою є підтримка Посольства України в Чеській Республіці, оскільки це свідчить про загальнодержавну налаштованість на розвиток відносин. Вони мають бути сфокусовані на всебічній допомозі Україні в її боротьбі за свободу та незалежність, активізації взаємодії з іноземними партнерами під час відновлення та у фазі післявоєнної відбудови», – наголосив Олександр Новак.

У свою чергу Віталій Усатий зазначив, що таке партнерство становить значний інтерес як для України, так і для чеських представників бізнесу, громадянського суспільства та влади.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.