Через ворожі обстріли на Харківщині загинули чоловік та дитина

03.04.2024 09:15   -
Через обстріли на Харківщині загинули чоловік та дитина

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Гатище, Плетенівка та ін. Авіаударів зазнали населені пункти Синьківка та Липці. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Так, 3 квітня о 03:29 росіяни обстріляли КАБами м. Куп’янськ. Пошкоджено гаражі в гаражному кооперативі та приватний будинок. Інформація про постраждалих не надходила. Повторний обстріл стався о 3:32. Також без руйнувань та постраждалих.

3 квітня 03:25 смт Борова Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу КАБ пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. Інформація про потерпілих не надходила.

23:17 внаслідок обстрілу КАБ с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджені 2 приватні будинки. Без постраждалих.

17:00 внаслідок ворожого артобстрілу с. Новоосинове Куп‘янського району пошкоджено приватний будинок. На місці удару загинув 58-річний чоловік, а в лікарні, внаслідок отриманих поранень, загинув його 11-річний син.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

О 14:30 російські окупанти артилерією обстріляли с. Івашки Богодухівського району. У результаті 12 ударів знищено п‘ять житлових будинків. Відсутнє енергопостачання. Без жертв.

13:33 влучання по території с. Глушківка Куп’янського району. Без руйнувань та постраждалих. Повторний обстріл стався о 14:33.

2 квітня 08:00 с. Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу було зруйновано склад-магазин та пошкоджено приміщення установи. Також було пошкоджено приватний житловий будинок та магазин навпроти. Без постраждалих.

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив одну безуспішну атаку в районі населеного пункту Синьківка.

ОСТАННІ НОВИНИ