Через обстріли на Харківщині сталася пожежа

19.01.2023 09:09   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 19 січня 2023 року

За добу з 18 по 19 січня 2023 року  рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 23 оперативних виїзди. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 9 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, у тому числі 1, яку спричинив ворог своїми обстрілами.

О 12:25 рятувальники виїжджали на гасіння пожежі, яка сталася через ворожий обстріл, у селищі Дворічна. Снаряд влучив у господарчу споруду, підпаливши її. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 10 кв.м. Вже о 12:35 вогонь вдалось ліквідувати. Постраждалих немає.

Два рази рятувальники виїжджали на перевірку територій населених пунктів, щойно обстріляних ворогом.

У м. Куп’янськ пошкоджені споруди на території приватного підприємства.

Місто Вовчанськ та селище Вільча зазнали масованої артатаки. Внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджень зазнали: лікарня, 2 двоповерхові житлові будинки, геріатричний пансіонат, заклад дошкільної освіти, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, 5 приватних будинків. Пожеж не зафіксовано. Постраждалих немає.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На одній з пожеж, що виникла о 20:25 за адресою: селище Андріївка, Донецької громади, вул. Залізнична, 23, вогнеборці врятували 87-річну жінку. В її оселі горів дах на площі 100 кв.м. О 21:30 вогонь вдалося локалізувати та о 23:05 його повністю ліквідували. За попередніми даними загоряння трапилось внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 81 вибухонебезпечний предмет.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма, а також с. Котовка Барвінківської ОТГ рятувальники доставили 21,5 тонни питної води.

ОСТАННІ НОВИНИ