"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 28 лютого

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 28 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сни цієї ночі можуть здатися вам тривожними, але реального життя вони не стосуватимуться, тому не варто брати їх близько до серця – краще від самого ранку викинути їх із голови.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто спілкуватися з людьми, які не приховуватимуть від вас свій поганий настрій: їхній негатив може передатися вам, а це своєю чергою не найкраще позначиться на робочому процесі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Представникам вашого знака сьогодні важливо згадати про таку корисну річ, як позитивне мислення – воно допоможе вам відмовитися від негативу, якого не бракує цього дня, і звернути увагу на хороше.

Рак (22 червня – 23 липня)

Сьогоднішній день, незважаючи на його будній статус, бажано провести у власній домівці, яку представники знака традиційно вважають своєю фортецею: її стіни захистять їх від негативу цієї місячної доби.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не найкращий час для занять інтелектуальною діяльністю, навіть якщо вона є вашою професією: не буде великого гріха в тому, щоб сьогодні змінити її на фізичну працю – вона принесе більше користі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хтось з оточення, з ким у вас, м’яко кажучи, напружені стосунки, може спробувати спровокувати вас на прояв негативних емоцій – найкращою реакцією на це буде ваша байдужість.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Необхідно відмовитися від сидячого способу життя – сьогодні він може негативно позначитися не лише на вашій фізичній формі, але й на настрої, зробивши його по-справжньому песимістичним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Спілкування з токсичними людьми небезпечне завжди, але сьогодні – особливо: вони можуть “викрасти” у представників вашого знака багато енергії, яка потрібна вам для роботи та домашніх справ.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вчіться керувати поганим настроєм, який може накрити вас від самого ранку: згадайте про справу, яка приносить вам максимальне задоволення – перш за все хобі – і знайдіть для неї час.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Представників вашого знака від тривожних думок, як завжди, врятує робота, головне – не забувати про те, що, крім професійної діяльності, є й інші – не менш приємні – справи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто виходити з дому з великою сумою грошей у кишені – велика ймовірність їх втратити, а то й стати жертвою вуличних грабіжників – сьогодні вони можуть активізуватися та вийти на “полювання”.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто займатися самокритикою, і тим більше самокатуванням – у всьому треба знати міру: навіть якщо ви зробили негарний вчинок, достатньо буде простого каяття й вибачень.

ОСТАННІ НОВИНИ