"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 11 квітня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 квітня 2023 року

Астрологічний прогноз на 11 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна вирушати у відрядження, влаштовувати ділові зустрічі та проводити переговори з партнерами: усі сторони будуть налаштовані на здобуття консенсусу, тому вдасться домовитись про все.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто слухати порад, які може давати оточення: навіть, будучи доброзичливо налаштованими, вони навряд чи зможуть допомогти вам вирішити важливе питання, а про тих, хто налаштований негативно, і говорити не варто.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Професійні перспективи, які відкриються сьогодні перед представниками вашого знака, дозволять зробити кар’єрний ривок і водночас непогано заробити, тож не варто їх упускати.

Рак (22 червня – 23 липня)

Наскільки б насиченим у професійному плані не був би сьогоднішній день, намагайтеся знайти час для друзів і родичів, особливо літнього віку: це важливо не стільки для них, скільки для вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Використовуйте дар переконання та красномовство, якими нагородять вас зірки, для того, щоб переконати у своїй правоті своїх – навіть найнепримиренніших – опонентів, такими можуть бути не лише колеги, а й близькі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Велика ймовірність вигідної професійної пропозиції, яку вам можуть зробити цього дня: не поспішайте відповідати на неї згодою, але й не надто затягуйте з рішенням – колеги можуть випередити вас.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Обстоюючи свою думку, не гарячкуйте: так ви можете зробити те, що невластиво представникам вашого знака: вийти за рамки пристойності і всерйоз образити когось із учасників суперечки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

З’явиться шанс відновити добрі стосунки з людиною, з якою вас розвела в різні боки прикра сварка – обов’язково скористайтеся ним, оскільки іншого такого разу може і не статися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Намагайтеся заздалегідь розпланувати всі справи, які хочете здійснити цього дня – то вам вдасться не підвести людей, від яких успіх вашого професійного заповзяття залежить.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ваш девіз цього дня – “Спокій, лише спокій”: дуже важливо спокійно реагувати на слова та дії тих, хто перебуває поруч – тільки так можна буде зберегти доброзичливі стосунки з ними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Якщо начальство запропонує вам підмінити колегу, що захворів або поїхав у відпустку, не поспішайте відмовлятися — можливо, це ваш шанс показати начальству, що ви здатні на більше, ніж від вас потрібно зараз.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам варто побоюватися не так ворогів, як друзів: у перших банально не вистачить сил, щоб нашкодити вам, а ось другі легко зможуть зробити це, до того ж, керуючись добрим до вас ставленням.

ОСТАННІ НОВИНИ