Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 19 листопада

19.11.2022 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 19.11.2022

Лінь та апатія – явища абсолютно нормальні, тож не варто, долаючи внутрішній опір, змушувати себе працювати. Тим більше, що на календарі вихідний, а отже, у кожного з нас є повне право на заслужений відпочинок. Також дуже важливо відмовитися від спілкування зі своїм оточенням, а за найменшої можливості краще взагалі провести цей час на самоті. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Такій діяльній натурі, як ви, важко повністю відмовитися від роботи – хоча б домашньої, але чим би ви не займалися, найголовніше сьогодні – не поспішати, інакше вже завтра все доведеться переробляти.

ТЕЛЕЦЬ

У стосунках із коханою людиною головне – не намагатися змінити її, переробивши на свій лад: дозвольте їй бути такою, якою вона є, тоді і сваритися з нею з будь-якого приводу – і без нього – не доведеться.

БЛИЗНЯТА

Вітер змін, який тягне вас до інших міст і навіть країн, сьогодні може занести вас зовсім не туди, куди треба, тож намагайтеся якось вгамувати свій потяг до пригод – до добра вони не доведуть.

РАК

Навіть якщо ви на когось серйозно ображені, не допускайте стосовно цієї людини негативних думок: пам’ятайте про те, що зло – навіть у такому, здавалося б, незначному вигляді – карається.

ЛЕВ

Навряд чи вам сьогодні вдасться добре засвоїти нову інформацію, тому від самоосвіти бажано відмовитися – краще просто почитати новий або, навпаки, старий, але добре знайомий та улюблений роман.

ДIВА

Зірки рекомендують вам зайнятися улюбленою справою – навести лад у будинку і особливо в шафах: у міру того, як речі будуть складатися в однакові, рівні стовпчики, в голові теж проясниться.

ТЕРЕЗИ

Вирішення серйозних питань, навіть якщо вони стосуються лише домашнього господарства, сьогодні краще не планувати: по-перше, успіху від них очікувати не доводиться, а по-друге, сьогодні обов’язково треба відпочити.

СКОРПIОН

Вирішивши дати комусь цінну пораду або тим більше повчити когось життя, подумайте про те, як це менторство відобразиться на стосунках із цією конкретною людиною: найімовірніше, вони можуть постраждати.

СТРIЛЕЦЬ

Займіться домашніми справами, які ви тривалий час відкладали на потім: можливо, настав час викинути непотрібні папери – застарілі документи і протерміновані рахунки – з ящиків письмового столу й комода.

КОЗОРIГ

Будьте уважні до думок, які сьогодні спадатимуть вам на думку: можливо, вони здаватимуться такими, що не мають особливого значення, але насправді це не так – серед них трапляться по-справжньому цінні.

ВОДОЛIЙ

Відпочинок, якому зірки сьогодні пропонують вам присвятити день, зовсім не означає, що потрібно байдикувати – чому б вам, наприклад, не зайнятися спортом або не вирушити на прогулянку околицями пішки.

РИБИ

Сьогодні не варто брати в борг, і особливо позичати, навіть якщо з таким проханням звернеться близька вам людина: з поверненням грошей, на жаль, виникнуть проблеми, тому вмовте позичальника зачекати кілька днів.