Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 18 лютого

18.02.2023 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 18.02.2023

Будь-які проєкти, започатковані сьогодні, виявляться приреченими на успіх. Якщо у вирішенні робочих питань потреби немає, бажано спрямувати потік потужної енергії, яку кожен відчує в цей час, на домашні клопоти. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Незважаючи на позитивну енергію дня, повністю розслаблятися і втрачати контроль над ситуацією не варто, інакше щось може піти зовсім не в той бік, на який ви розраховували.

ТЕЛЕЦЬ

Настав час повертати особисте життя з другого плану, на якому воно – через аврал на роботі – перебувало весь останній час: почніть із літніх родичів – скажіть їм, як сильно ви їх любите.

БЛИЗНЯТА

Не варто довіряти людям, яких ви не знаєте або знаєте мало: на жаль, нема жодної гарантії, що вони не виявляться банальними шахраями, яких приваблює вміст вашого гаманця.

РАК

Від самого ранку бажано налаштовуватися на добре, в жодному разі не допускаючи поганих думок: позитивне мислення, про яке так часто говорили психологи ще кілька років тому, ніхто не скасовував.

ЛЕВ

Вибираючи господарчі справи, вирішенням яких необхідно зайнятися першочергово, виділіть ті, які найлегше закінчити, і лише згодом беріться до інших – тих, які потребують багато часу й зусиль.

ДIВА

Людина, яка вас образила, давно усвідомила свою провину і тепер дозріла до того, щоб вибачитися – не варто її відштовхувати, зрештою, кожен із нас має право як на помилку, так і на щире каяття.

ТЕРЕЗИ

Ваша думка сьогодні буде буквально на вагу золота, тож не дивуйтеся, що люди навколо вишикуються в чергу, щоб отримати вашу пораду: нікому не відмовляйте в допомозі, яка нічого вам не вартуватиме.

СКОРПIОН

Якщо ви давно збиралися купити чи продати нерухомість, скористайтеся сьогоднішнім днем для того, щоб знайти хорошого покупця або, навпаки, підібрати зручні й вигідні варіанти.

СТРIЛЕЦЬ

День сприятливий для побутових справ, відкладати які вже нема жодної можливості: за два вихідні ви встигнете зробити таку кількість справ, які б раніше потребували цілого місяця.

КОЗОРIГ

Намагайтеся не думати про погане, інакше ви зіб’єте позитивний настрій, який дає вам сьогодні космічна енергія, а отже, хороший вихідний день виявиться безнадійно зіпсованим.

ВОДОЛIЙ

Не відмовляйтеся від допомоги, яку пропонуватимуть вам люди у вашому оточенні – зокрема й ті, кого ви не дуже добре знаєте: їх підтримка виявиться вкрай доречною, заодно і познайомитеся ближче.

РИБИ

Сьогоднішній необхідно приділити родині: рідні та близькі люди давно вважають, що ви їх ігноруєте – сьогодні складуться сприятливі умови, щоб довести їм, як сильно вони помиляються.