Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 28 вересня

28.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 28 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 28 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Необхідно максимально уважно поставитися до стану свого здоров’я – воно може підвести найневдалішої миті, тому необхідно дослухатися до його сигналів і одразу ж вживати заходів.

Телець (21 квітня – 21 травня)

До поставленої професійної мети необхідно йти поступово, крок за кроком, займаючись виключно тим, що наближає вас до неї, і відмовляючись від другорядних і неважливих справ.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Важливо звернути увагу на сни нинішньої ночі, навіть якщо вони здадуться вам безладними і плутаними: найімовірніше, вони нестимуть важливу для вас підказку, тож спробуйте не забути про те, що вам наснилося.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки настійливо рекомендують вам вийти із зони комфорту і, відкинувши у бік скромність і тактовність, відповісти ударом на удар – точніше, дати відсіч людині, яка захоче вколоти вас якомога болісніше.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Відволікаючись на порожні розмови, ви втратите левову частку часу, запланованого на роботу: щоб уникнути такого сценарію розвитку подій, бажано скоротити спілкування до мінімуму або і взагалі відмовитися від нього.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Необхідно максимально обережно проводити будь-які фінансові угоди – велика ймовірність неприємних несподіванок: так, гроші, які мали поповнити рахунок мобільного телефону, можуть потрапити до чужих рук.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не поспішайте заступатися за тих, кого, як вам здасться, несправедливо образили: велика ймовірність того, що у конфлікті, який почався, вони винні не менше ніж інші його учасники.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто йти напролом там, де потрібно діяти розумом і хитрістю: якщо ви зможете підлаштуватися під обставини і трохи схитрувати, удача впаде вам до рук як достиглий плід із дерева.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні вам необхідно опанувати себе і пропускати повз вуха будь-які нападки та претензії з боку людей з вашого оточення: така тактика – найкращий спосіб вибити ґрунт з-під ніг ворогів.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Агресивність, якою ви вирізнятиметеся сьогодні, завадить вам працювати – ви просто будете не в змозі зосередитися на професійних питаннях, які необхідно вирішувати, тому необхідно контролювати себе.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сьогодні небажано ні з ким сперечатися, навіть якщо привід для з’ясування стосунків видаватиметься надзвичайно важливим: замість істини у суперечці народиться конфлікт, з якого не буде виходу.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Бажано відмовитися від фізичних навантажень, які замість користі цього дня завдадуть представникам вашого знаку шкоди – надто велика ймовірність травм, розтягнень і вивихів.