Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 21 грудня

21.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 21 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто битися головою об стіну, намагаючись вирішити проблему, яка докучає вам останнім часом: зірки рекомендують вам… відпустити її, тоді все влаштується найнесподіванішим – і приємним для вас – чином.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Незважаючи на загальний позитивний настрій дня, не варто призначати сьогодні важливі ділові переговори, якщо їх метою є підписання серйозних документів – навряд чи вам вдасться це зробити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять представникам вашого знака знизити фізичну активність: не варто не лише займатися спортом, але й багато ходити пішки – витрачені сили краще заощадити для розумової роботи.

Рак (22 червня – 23 липня)

Переживати з приводу подій, в яких добре не розібралися, – улюблена справа представників вашого знака, тоді як усе врешті-решт буде з точністю до навпаки – не погано, а добре.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки не радять вам накидатися на роботу, наче голодний на їжу: коефіцієнт вашої корисної дії сьогодні буде вкрай низьким, тому зірки радять обмірковувати справи, а не займатися ними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Обираючи справи на сьогоднішній день, відмовтеся від побутових турбот – однаково успішними вони сьогодні не стануть: краще займіться рутиною, що накопичилася на роботі – вам вдасться швидко підтягнути всі “хвости”.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Естетична насолода, яку можна отримати з різних джерел – як від пейзажів у музеї, так і від картин природи – підніме вам не лише настрій, а й рівень енергетики.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День, коли не варто давати волю своїм почуттям, хоч би якими – позитивними чи негативними – вони не були: в будь-якому разі ви можете не впоратися з собою і припуститися серйозної помилки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зіткнувшись із підлістю чи зрадою людини з вашого оточення, не варто з’ясовувати з нею стосунки, однаково ви нічого не зможете їй довести – просто виведіть її за коло спілкування.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Якщо вам потрібно обговорити з кимось із родичів серйозне – наприклад, житлове – питання, найкращого часу не знайти: сьогодні вам вдасться розставити всі крапки над “і”, залишившись водночас у гшарних стосунках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Будьте готові до зустрічі з давнім знайомим, який найнеймовірнішим чином вирішить проблему, яка вам докучає – не забудьте подякувати йому за добру і діяльну участь у вашій долі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Визначаючись із професійним завданням на сьогоднішній день, підіймайте планку якомога вище: річ у тім, що вам у будь-якому разі вдасться її подолати, і згодом ви пошкодуєте, що були занадто скромними.