Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 12 лютого

12.02.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 лютого 2024 року

Астрологічний прогноз на 12 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бажання відповісти злом на зло буде сьогодні велике як ніколи, але до добра воно вас не доведе, тому бажано відмовитися від симетричної реакції: самі потім подякуєте собі за стриманість.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Перш ніж критикувати іншу людину або робити зауваження, подумайте про те, що ви теж далеко не безгрішні, і саме такий — неприємний для себе — аргумент ви можете почути у відповідь.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Вчинок, який ви можете зробити сьогодні, з великою ймовірністю виявиться необачним: можливо, варто ще раз подумати, перш ніж зробити такий – помилковий – крок.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто ображатись на людину, яка навмисне захоче вас образити, але й спілкуватися з нею надалі небажано: зробіть висновок із того, що трапилося – виведіть її за коло свого спілкування.

Лев (24 липня – 23 серпня)

До критики з боку когось із близьких вам людей потрібно поставитися з розумінням: вона не ставила собі за мету образити вас – навпаки, її слова продиктовані найдобрішими намірами – допомогти вам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сумних думок, які сьогодні можуть «ходити» за вами по п’ятах від самого ранку, легко позбутися, зайнявшись чимось не тільки приємним, а й тим, що дає швидкий результат, який потішить.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Від роботи, незважаючи на початок робочого тижня, краще відмовитись – інакше ви витратите багато часу та сил на заняття, яке так і не вдасться довести до переможного кінця.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Для серйозних — і успішних — справ сьогодні не підходить, тому має сенс присвятити час, що звільнився, собі: заняття, яке принесе задоволення, кожен з вас може вибирати собі сам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні можна – і треба! — відправити в утиль усе, що заважає вам жити на повну силу, до того ж, стосується це не тільки предметів побуту, що захаращують будинок, а й стосунків, які давно припинили вас тішити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Негативну енергію, яка буквально підштовхуватиме вас до сварок та конфліктів, потрібно направити в мирне русло – на роботу, яка, як відомо, є найулюбленішим їхнім заняттям.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від підписання важливих документів цього дня краще відмовитися: через допущену в тексті неточність або – що ще гірше – друкарські помилки те, під чим ви поставили свою візу, виявиться недійсним.

Риби (20 лютого – 20 березня)

На роботі вам сьогодні робити нічого – у буквальному значенні цього слова, тому має сенс взяти відгул чи відпроситися та провести час у приємній атмосфері – наприклад, насолоджуючись прогулянкою у парку.

ОСТАННІ НОВИНИ