Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 7 жовтня

07.10.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 жовтня 2022 року

Астрологічний прогноз на 7 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Астрологічний прогноз на 6 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Бажати комусь зла – як на словах, так і в думках – навіть під впливом хвилинного роздратування сьогодні категорично забороняється: ви практично одразу ж отримаєте відповідь у вигляді бумеранга, тож не ризикуйте марно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День несприятливий для прийняття важливого – кардинального – рішення: сьогодні ви зробите це похапцем, тому не дивно, що помилитеся, а згодом вам доведеться все переробляти.

Рак (22 червня – 23 липня)

Небажано робити великі покупки: з великою часткою ймовірності вони виявляться невдалими, а ви шкодуватимете про бездарно витрачені — простіше кажучи, викинуті на вітер — гроші, які зараз треба економити.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Події цього дня багато в чому змінять ваше ставлення до людини, яка досі здавалася вам вкрай неприємною: може виявитися, що весь цей час ви помилялися в оцінці якостей її характеру.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від рідних вам людей, якими б близькими ви з ними не були, сьогодні краще триматися подалі: виставивши дистанцію, ви уникнете серйозної сварки, яка може завдати непоправного удару вашим відносинам.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Прекрасний час для того, що виправити скоєні раніше помилки, особливо якщо вони стосуються стосунків з людьми: бажано вибачитись перед тими, кого ви образили – як спеціально, так і ненароком.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Серйозних фізичних навантажень сьогодні необхідно уникати: до серйозних спортивних досягнень ваш організм зараз не готовий, тому така поведінка загрожує травмами та тимчасовою непрацездатністю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якою б важливою не здавалася вам матеріальна сторона життя, згадайте про духовну її складову: чому б вам, наприклад, не взяти квитки до оперного театру чи концерту симфонічної музики?

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Примхи і невдоволення оточуючих може викликати у вас дратівливість у відповідь, проте не варто дозволяти собі вийти за рамки пристойної поведінки — майте поблажливість до чужих слабкостей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Успіх зірки гарантують тільки тим представникам вашого знака, хто з самого ранку – а ще краще з вечора – складе тямущий і докладний план і дотримуватиметься його пунктів з точністю до коми.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто підпускати до себе людей, які з якоїсь причини вам неприємні: вони заберуть у вас енергію, необхідну для життя і роботи, що небажано в будь-який час, а в кінці робочого тижня — особливо.