"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 17 березня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 17 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чим би ви не займалися, важливо думати не лише про себе, але й про інших, тільки в такому разі ви досягнете успіху в будь-якій справі – вас підтримають і нададуть всебічну допомогу.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Як би не склалася ситуація протягом дня, необхідно виявляти витримку й терпіння – сплеск емоцій не сприятиме встановленню добрих стосунків з оточенням, радше навпаки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Будь-який вчинок – як добрий, так і злий – незабаром повернеться до вас бумерангом, тому необхідно добре подумати, перш ніж щось зробити, адже це може загрожувати неприємними наслідками.

Рак (22 червня – 23 липня)

Березень – найоманливіший місяць року, коли до обіду холодно, а пообіді – тепло, або навпаки, тому тим, хто не хоче звалитися із застудою, сьогодні необхідно остерігатися протягів та одягатися за погодою.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Прислухайтеся до порад, які абсолютно безкорисливо даватимуть вам люди навколо: серед них трапляться по-справжньому цінні, які можна буде успішно втілити в життя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приплив сил, який ви відчуєте в цей час, дозволить реалізувати будь-який – навіть найсміливіший – професійний проєкт, головне, вибрати той, який є вашим першочерговим завданням.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вибираючи між зайнятістю на роботі та своєю родиною, цього дня необхідно зупинитися на останній: справи нікуди від вас не втечуть, а ось близька людина цілком може образитися і навіть піти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто братися до вирішення серйозних професійних питань, але якщо вирішите попрацювати, зосередьтеся на своїй справі і не відволікайтеся від неї на жодну хвилину — нічого не встигнете.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Спокуса провести сьогоднішній день у повній бездіяльності буде велика, але їй необхідно чинити опір: можливо, замахуватися на проєкт століття сьогодні й не варто, та лінощі теж не вітаються.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Можна – і треба – вирішувати питання, так чи інакше пов’язані з фінансами: насамперед успішно завершиться розмова з керівництвом щодо підвищення заробітної плати – варто попросити його про це.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Будь-які рішення – від побутових суперечок до судових розглядів – сьогодні будуть ухвалені на вашу користь, тому можна сміливо – і без сумнівів – бути як позивачами, так і відповідачами.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для звіту про виконану роботу: вам вдасться подати власні зусилля в найкращому світлі, навіть якщо насправді ви десь щось не доопрацювали або в чомусь прорахувалися.

ОСТАННІ НОВИНИ