"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 28 березня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 березня 2024 року

Астрологічний прогноз на 28 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні представникам вашого знака потрібно пам’ятати про те, що “слово – срібло, а мовчання – золото”: якомога менше говоріть і якомога більше слухайте – дізнаєтеся багато цікавого.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Конфлікти можуть виникати буквально на порожньому місці, намагайтеся стриматися і не наговорити зайвого людям навколо; особливо обережними потрібно бути щодо колег – вам з ними ще працювати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Чужу агресію необхідно нівелювати – найкраще для цієї мети підійде почуття гумору або повна байдужість: як у першому, так і в другому разі ви виб’єте ґрунт з-під ніг недоброзичливця.

Рак (22 червня – 23 липня)

Провівши день вдома, ви не лише убезпечите себе від неприємних сюрпризів, які можливі за його межами, але й отримате масу приємних емоцій, з якими у вас зазвичай пов’язані господарські клопоти.

Лев (24 липня – 23 серпня)

На робочому місці, навіть якщо воно у вас не в офісі, а вдома, необхідно займатися лише вирішенням важливих і невідкладних завдань, решту відкладіть на інший час – хоча б на завтра.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День, незважаючи на його будній статус, бажано присвятити генеральному прибиранню у вас вдома: звісно, там і так панують чистота й порядок, але чому б не навести лоск – як відомо, він зайвим не буває.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваш настрій цього дня буде не найкращим, здійснюючи коливальний рух від розпачу до ейфорії та назад: від емоційних “гойдалок” відволіче виконання якогось – робочого чи побутового – завдання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто братися за роботу, до якої не лежить душа: успіху в ній однаково досягти не вдасться, лише час згаєте, краще витратити його на якесь приємне заняття – наприклад, згадати про давно забуте хобі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні – втім, як і завжди – в роботі не буде дрібниць: будь-яка – навіть незначна – деталь, якщо її проігнорувати, може зіпсувати все, що зроблено раніше, тож важливо бути уважними.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не поспішайте засуджувати когось із друзів чи знайомих, чий вчинок здається вам поганим: можливо, ви не в знаєте всіх супутніх обставин, та й самі, на жаль, далеко не безгрішні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для позбавлення від того, що давно не тішить: йдеться як про речі, які давно і без користі висять у шафі, так і про стосунки з людьми, які давно втратили для вас значущість.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Як би на вас не тиснули, змушуючи взяти на себе зобов’язання, виконання якого буде пов’язане з серйозними труднощами, відмовтеся від нього, оскільки завдання виявиться для вас непосильним.

ОСТАННІ НОВИНИ